HTML

Egyedi Akciószervezet

Az Egyedi Akciószervezet 2009. Július 20.-án alakult, Ahmedov Hasszánszki Omárovics vezetésével. Az EASZ egy illegalitásban működő, sejtszerűen, alulról felfelé építkező szervezet, amely mára már több mint nyolcszáz tagot számlál, és ez a szám folyamatosan növekszik. Céljaink elérése érdekében nem riadunk vissza a legkegyetlenebb tettek elkövetésétől sem. Hisszük, hogy a cél szentesíti az eszközt, ugyanakkor természetesen csak elkerülhetetlen esetben, és akkor is fájó szívvel nyúlunk olyan eszközökhöz, amik félelmet keltenek. Célunk, hogy gyökeresen megváltoztassuk ezt az antagonisztikus, ekvivalens, absztrakt és paradox, az axiómák lápi mocsarának posványában fuldokló világot, és helyette egy adekvált, empirikus, daktiluszokra épülő rendszert hozzunk létre. Tudjuk hogy a feladat, amire vállalkozunk nehéz, de úgy érezzük hogy képesek vagyunk rá, és ezért kötelességünk utat törni a bozótosban, hogy az utánnunk következők már száraz lábbal kelhessenek át a parázson. Ennek függvényében kérünk mindenkit, hogy lehetőségei, képességei szerint támogassa az EASZ harcát, és nézzék el nekünk az esetleges kényelmetlenségeket.

Friss topikok

  • Ahmedov Hasszánszki Omárovics: Viktor, ha bejegyzést akar írni, belépés után kattintson a jobb oldali sávban levő "admin" menüpon... (2010.02.05. 19:05) Próba

Linkblog

Próba

2010.02.04. 20:08 Ahmedov Hasszánszki Omárovics

Mikrofonpróba, kettő, három, nyolc...

one, two, eight... OK, jeeee (Agent V.)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://easz.blog.hu/api/trackback/id/tr471730196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zadam 2010.02.04. 20:50:51

höhö, kommentelek

Ahmedov Hasszánszki Omárovics 2010.02.05. 19:05:16

Viktor, ha bejegyzést akar írni, belépés után kattintson a jobb oldali sávban levő "admin" menüpontra, aztán csapasd neki.
süti beállítások módosítása