HTML

Egyedi Akciószervezet

Az Egyedi Akciószervezet 2009. Július 20.-án alakult, Ahmedov Hasszánszki Omárovics vezetésével. Az EASZ egy illegalitásban működő, sejtszerűen, alulról felfelé építkező szervezet, amely mára már több mint nyolcszáz tagot számlál, és ez a szám folyamatosan növekszik. Céljaink elérése érdekében nem riadunk vissza a legkegyetlenebb tettek elkövetésétől sem. Hisszük, hogy a cél szentesíti az eszközt, ugyanakkor természetesen csak elkerülhetetlen esetben, és akkor is fájó szívvel nyúlunk olyan eszközökhöz, amik félelmet keltenek. Célunk, hogy gyökeresen megváltoztassuk ezt az antagonisztikus, ekvivalens, absztrakt és paradox, az axiómák lápi mocsarának posványában fuldokló világot, és helyette egy adekvált, empirikus, daktiluszokra épülő rendszert hozzunk létre. Tudjuk hogy a feladat, amire vállalkozunk nehéz, de úgy érezzük hogy képesek vagyunk rá, és ezért kötelességünk utat törni a bozótosban, hogy az utánnunk következők már száraz lábbal kelhessenek át a parázson. Ennek függvényében kérünk mindenkit, hogy lehetőségei, képességei szerint támogassa az EASZ harcát, és nézzék el nekünk az esetleges kényelmetlenségeket.

Friss topikok

  • Ahmedov Hasszánszki Omárovics: Viktor, ha bejegyzést akar írni, belépés után kattintson a jobb oldali sávban levő "admin" menüpon... (2010.02.05. 19:05) Próba

Linkblog

Pеволюция!

2010.04.11. 16:55 Ahmedov Hasszánszki Omárovics

Viszonylag hosszabb szünet után ismét jelentkezünk. Eddigi hallgatásunk oka, hogy egészen a tegnapi napig az EASZ vezérkar zöme a baráti Kirgizisztánban tartózkodott, ahol akciót kiviteleztünk. A az EASZ az elmúlt napokban szövetséget kötött egy kirgiz szervezettel, és forradalmat robbantott ki az országban. Erről bővebben például az alábbi linken olvashatnak: http://index.hu/kulfold/2010/04/08/lovoldoztek_a_kirgiz_fovarosban/ Igazat kell adnunk Kirgizisztán hatalomtól megfosztott elnökének, a zavargások mögött valóban külföldi erők álltak. Méghozzá nem is akármilyenek. Az EASZ ismét bizonyította hogy mire képes, és ennek szellemében fogunk eljárni minden körülmények között, mert mi vagyunk ennek a világnak az örök hajszárítója, és rajtunk kívül nincs még egy szalonnás mosómedve aki az utunkba állhatna. Kíméletlenül zúzzuk szét ellenfeleinket, mi vagyunk fémkocka, ami lesújt az újrahasznosítandó műanyag flakonok seregére. Hamarosan újabb, nagy horderejű akcióról fogunk beszámolni, ezen kívül várhatóan kultúrális rovatot is indítunk.

EASZ-vezérkar, Ahmedov Hasszánszki Omárovics, Biskek, elnöki palota.

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása