HTML

Egyedi Akciószervezet

Az Egyedi Akciószervezet 2009. Július 20.-án alakult, Ahmedov Hasszánszki Omárovics vezetésével. Az EASZ egy illegalitásban működő, sejtszerűen, alulról felfelé építkező szervezet, amely mára már több mint nyolcszáz tagot számlál, és ez a szám folyamatosan növekszik. Céljaink elérése érdekében nem riadunk vissza a legkegyetlenebb tettek elkövetésétől sem. Hisszük, hogy a cél szentesíti az eszközt, ugyanakkor természetesen csak elkerülhetetlen esetben, és akkor is fájó szívvel nyúlunk olyan eszközökhöz, amik félelmet keltenek. Célunk, hogy gyökeresen megváltoztassuk ezt az antagonisztikus, ekvivalens, absztrakt és paradox, az axiómák lápi mocsarának posványában fuldokló világot, és helyette egy adekvált, empirikus, daktiluszokra épülő rendszert hozzunk létre. Tudjuk hogy a feladat, amire vállalkozunk nehéz, de úgy érezzük hogy képesek vagyunk rá, és ezért kötelességünk utat törni a bozótosban, hogy az utánnunk következők már száraz lábbal kelhessenek át a parázson. Ennek függvényében kérünk mindenkit, hogy lehetőségei, képességei szerint támogassa az EASZ harcát, és nézzék el nekünk az esetleges kényelmetlenségeket.

Friss topikok

  • Ahmedov Hasszánszki Omárovics: Viktor, ha bejegyzést akar írni, belépés után kattintson a jobb oldali sávban levő "admin" menüpon... (2010.02.05. 19:05) Próba

Linkblog

EASZ policy in english

2010.05.26. 12:07 Agent V

A kulfoldi EASZ sejtek buszken jelentik be: Elkeszult az Alapito Okirat angol forditasa. A forditas reszben (ahogyan azt Bull Ur javasolta) Hunglish nyelven irodott.

Agent V.

The Unique ActionorganiZation (UAZ) have been founded on the 20th of July 2009, under the leadership of Mr. Hasszanszki Omarovics Ahmedov. UAZ is a group that operates in illegality, it’s cell-like structure is built from the base to the top. Today it counts more than eight-hundred members, and is currently extending. To achieve our goals we are not frightened to awayfollow (amongst others) even the most cruel actions. We do believe that the finish blesses the device, however of course we use frighten-awaking methods only if it is necessary. Our goal is to routely change this antagonistic, equivalent, abstract, paradox world, that is drowning in the swampy bog of axioms, and to create an adequate, empirical system that is purely based on dactyls. We do know that the task we are shouldering is heavy, but we feel that we are able to reach our goals and therefore it is our ropeyness to break the way in the bushes, so that the ones following us can cross the fire with dry feet. Bearing all these in mind, we would like to ask everyone to support the fight of UAZ, and to look away the small inconveniences we cause.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása