HTML

Egyedi Akciószervezet

Az Egyedi Akciószervezet 2009. Július 20.-án alakult, Ahmedov Hasszánszki Omárovics vezetésével. Az EASZ egy illegalitásban működő, sejtszerűen, alulról felfelé építkező szervezet, amely mára már több mint nyolcszáz tagot számlál, és ez a szám folyamatosan növekszik. Céljaink elérése érdekében nem riadunk vissza a legkegyetlenebb tettek elkövetésétől sem. Hisszük, hogy a cél szentesíti az eszközt, ugyanakkor természetesen csak elkerülhetetlen esetben, és akkor is fájó szívvel nyúlunk olyan eszközökhöz, amik félelmet keltenek. Célunk, hogy gyökeresen megváltoztassuk ezt az antagonisztikus, ekvivalens, absztrakt és paradox, az axiómák lápi mocsarának posványában fuldokló világot, és helyette egy adekvált, empirikus, daktiluszokra épülő rendszert hozzunk létre. Tudjuk hogy a feladat, amire vállalkozunk nehéz, de úgy érezzük hogy képesek vagyunk rá, és ezért kötelességünk utat törni a bozótosban, hogy az utánnunk következők már száraz lábbal kelhessenek át a parázson. Ennek függvényében kérünk mindenkit, hogy lehetőségei, képességei szerint támogassa az EASZ harcát, és nézzék el nekünk az esetleges kényelmetlenségeket.

Friss topikok

  • Ahmedov Hasszánszki Omárovics: Viktor, ha bejegyzést akar írni, belépés után kattintson a jobb oldali sávban levő "admin" menüpon... (2010.02.05. 19:05) Próba

Linkblog

Köszönet, fenyegetés, tájékoztatás, álláshirdetés

2010.02.06. 13:01 Ahmedov Hasszánszki Omárovics

Kedves híveink, ellenségeink, és mindenki!

Ezúton elősször is szeretném köszönetemet és elismerésemet kifejezni Felix Chirmanowskynak, aki korszerűbbé varázsolta oldalunkat. Mint láthatjátok, igen nagy megújuláson estünk keresztül. Továbbá szeretném bejelenteni, hogy szervezetünk egy kíválló informatikussal gazdagodott Zadam személyében. Az ő érdeme, hogy a tradícionális értékeket modern külsőbe gereblyézte. Ezen kívül mára is tartogatok egy drámai bejelentést. Az EASZ nagy hatótávolságú ballisztikus rakétákat helyezett indítóállásba. Célunk természetesen nem az eszetlen pusztítás, csupán jótékony figyelmeztetésnek szánjuk, ami szükséges áldozatokat követel. Nem kétséges, hogy amennyiben követeléseink záros határidőn belül nem teljesülnek, rakétáink útnak indulnak.

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amint azt mindenki láthatja, nem viccelünk, egyébként is számtalanszor bizonyítottuk már, hogy nem beszélünk a levegőbe. Éppen ezért, jó szokásunkhoz híven szeretnénk figyelmeztetni minden civilt, hogy a közeljövőben legyenek óvatosak, és figyeljenek oda a rakétákra. Megértésüket köszönjük. Most pedig néhány alapvető dolgot szeretnék tisztázni. Mivel egyre többen ismernek minket, egyre több tévhit, legenda szövi körül dicső szervezetünket. Egy kicsit oszlatok a homályon, és halogénreflektorokkal sütöm ki a kedves olvasók agyvelejét. Tehát elősször is: az EASZ jelentése: Egyedi Akciószervezet. Semmi közünk sincs az Elektonikus Aláírási Szabályzathoz, az Európai Alkotmányszerződéshez, vagy éppenséggel az Egyiptomi Antikvitások Szolgálatához. Ezenkívül a vércsoportok megjelölésére használt rövidítéstől is a lehető leghatározotabban elhatárolódunk. Többen firtatták esetleges politikai hovatartozásunkat is. Szeretném leszögezni, hogy az EASZ politikailag szigorúan a szélsőközép oldalon áll. Továbbá; az EASZ szimbolikájában megtalálható nyolcágú csillag egyezik az üzbég és türkmén címerben/zászlóban lévő jelképpel, a nyolc égtájat és a nyolc érzékszervet hivatott jelképezni. Miután ezek a rendkívül fontos kérdések tisztázódtak, meghirdetem a toborzást. Szervezetünk ugyanis ugrásszerűen növekedett, ezzel együtt a személyi állomány csak korlátozottan. Tehát itt a lehetőség, ha Ön szeretne egy lelkes és dinamikus csapat tagja lenni, írjon az egyediakcioszervezet@gmail.com (nem link!!) címre egy motivációs levelet, amiben leírja érdeklődési körét, vagy hogy mivel szeretne foglalkozni, és találunk önnek megfelelő munkakört. Továbbra is érvényben van a meghirdetett helyesírás ellenőrző-javítói állás is. Figyelem! Mivel szervezetünk sejtszerűen épül fel, ezért a hatalom pribékjeinek esetleges beépülése szervezetünkbe nem tud számottevő károkat okozni. Tehát kedves potencionális spiclik, ne is próbálkozzanak, fölösleges. Sok szeretettel várjuk a leveleket, még hallatunk magunkról!

EASZ-vezérkar, Ahmedov Hasszánszki Omárovics, tetétleni központ

Ui.: Szívleljék meg Felix szavait, a kakóra sör tényleg nem jó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://easz.blog.hu/api/trackback/id/tr551733914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása